Ny versjon av Fagtorget-appen

31 mai 2018 at 1:12 - christian
Notater med bildedokumentasjon

I den første versjonen av appen var det kun mulig å registrere medgått tid på prosjekter. Nå har vi utvidet med å registrere notater med bildedokumentasjon, for eksempel for å lage en huskelapp eller for å dokumentere utførelse på byggeplassen. Særlig viktig er dette for såkalte skjulte bygningsdeler, som for eksempel membran og skjult røropplegg. Legger du til flere bilder til samme notat, kan hvert bilde få sin egen tittel og kommentar.

Opprette et nytt notat
Opprett et enkelt notat ved å trykke på knappen Opprett notat. Velg ønsket prosjekt, lag en beskrivende tittel og supplere gjerne med mer tekst og bilder. Husk å trykke på Lagre-knappen for å lagre notatet.For å legge til bilder, trykk på knappen Bilder i åpent notat (beveg på skjermen om tastaturet legger seg over knappen). Man kan legge til flere bilder samtidig. Når aktuelle bilder er lagt til notatet, kan kommentarer til hvert bilde opprettes ved å dobbeltklikke på ønsket bilde.
Notatet låses ved å trykke på knappen Lås notat. Merk at notatet da er låst for redigering, og kun kan endres av administrator i Fagtorget. 

Notatliste
Akkurat som for timer vises opprettede notater i appen, dvs. én måned tilbake i tid. Dersom man har valgt å låse et notat, vil disse notatene være markert med en hengelås. De notatene som ikke er låst i appen, er markert med en blyant og kan fortsatt redigeres. 

Innstillinger
Nytt her er at hver enkelt ansatt kan velge om de ønsker å beholde bildene de tar med appen. Har man godt med lagringsplass på mobilen eller er i tvil om hva en skal gjøre, velg da å beholde bilder. Bildene man tar med appen blir da lagret i kamerarullen på mobilen.







Timeregistrering
Her kan du enkelt registrere medgått tid på prosjekter og lage en kort merknad. Merk at timer vil bli låst for redigering med en gang de blir satt som fakturert eller lønnet av administrator.Under menyen timeliste vises registrerte timer én måned tilbake i tid. Dersom en time er låst, er denne markert med en hengelås. De timene som ikke er låst i appen, er markert med en blyant og kan fortsatt redigeres.

Kategori: Ikke kategorisert